Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
INFORMACJE

IP: TabCraft.ench.pl
Strona serwera : tabcraft.eu
-
Start servera 3.08.2014 Godzina 18:00
-
Sloty: 180
-
Typ: Survival + Gildie(MEGA DROP)

Na server może wejsc kazdy (non premium oraz premium)

Jesteśmy serwerem działającym już od 5 miesięcy. Typem serwera są wojny gildii.

Posiadamy autorskie pluginy Takie jak stoniarki(EndStone) Autorskie gildie czy też autorski ranking

Oraz na serverze TNT Niszczy obsydian , szansa na zniszczenie to 20%.

Wkurzają Cię lagi na innych serverach? To nie u nas!
Na serverze posiadamy
Ogarniętą administracje.
Miłą atmosferę!
Jest to trzecia edycja servera.

Drop itemow ze stone

Drop itemow ze stone jest bardzo wysoki a jaki to znajdziecie poniżej

Szansa na wypadniecie diament'a : 10%
Szansa na wypadniecie rudy zlota: 10%
Szansa na wypadniecie rudy zelaza: 10%
Szansa na wypadniecie szmaragdu: 10%

Szansa na wypadniecie obsydianu : 10 %
Szansa na wypadniecie Jablka: 10%
Szansa na wypadniecie Prochu z creepera 10%
Szansa na wypadniecie Biblioteczki: 10%

Myślicie ,że przesadzamy z dropem ? A wręcz  przeciwnie

Myślę że mało serverów jest o takim typie

I fajnie się będzie grało szybko zdobywając itemy!.

Administracja
HeadAdmin - xGRiD
HeadAdmin - kubarson
Admin - matteusz78

Pluginy

Posiadamy autorskie pluginy na gildie(z rankingiem na tabie,top10)
Zabezpieczenia przed atakami DDoS
Zabezpieczenia przed wlamaniem na konto.
Autorski anty cheat
I wiele wiele innych.

Rekrutacja na Helpera

Napisz  coś krótkiego o sobie, od kiedy grasz w minecrafta, jak często grasz, czy masz mikrofon + ts3, czemu chcesz zostać helperem oraz czy mógłbyś w potrzebie pomóc w finansach itd. :)
Będę wybierał najciekawsze zgłoszenia!
Mail rekrutacyjny : [email protected]

image.png

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajnie się gra i tak dalej lecz powinien drop być chociaż na 5% ale jest dobrze. ;x Spawn przydałoby się trochę bardziej rozbudowany bo według mnie jest dosyć skromny. Aktualnie jest straszny problem z endermanami - perłami do gildii, dałoby radę zwiększyć ich spawn? Ale tak po za tym to server bardzo fajny. ;)

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano
Dobra więc zaczynamy . Graczy jest sporo więc duży plus. A teraz ta gorsza częśc .Napisałeś że posiadacie autorskie stoniarki . Więc sprawdźmy komenda /stonereload . Oczywiście że jest .Teraz przejdźmy do gildi i rankingu , nie to proszę która osoba mająca powyżej 100 IQ dałaby się nabrac na te wasze autorskie gildie ? Przecież to są gildie lekko przerobione tirexa ... Kolejnym wielkim minusem są gówniane skrypty a jednym z nich są świnie respiące się na danych coorach hmm a może komenda /dragopig ? No jasne . A może nieskończone dispensery ? /infinitydispenser. Komendy /vip oraz motd przy wchodzeniu na serwer są skopiowane z pewnej paczki ale niestety nazwy nie pamiętam , niszczenie obsa ? Tak jak na wszystkich serwerach oczywiście w skrypcie. Najbardziej rozwaliło mnie to gdzie napisałeś że macie "Autorski AntyCheat" no teraz to leże po prostu . Nie ma tam żadnego AntyCheata dowód ? Spawn tak samo do pięknych nie należy
12928251923902007204.png

A tutaj motd przy wchodzeniu i komenda /vip kojarzycie ?

60085375247459164536.png

29904947983967583914.png

A tutaj ich autorskie stoniareczki (eastStone)

25848578709558195871.png

Niestety musiałem to napisac . Straszliwie nie lubie gdy ludzie okłamują innych że mają to i to autorskie a tu nic ... tak wyszło

Chcesz taki sam serwer jak ich ?
Pluginy:
AuthMe,AZRank,Essentials,BorderGuard,Skript,CombatLog,FrameProtect, HideStream,ClearLagg,PermissionsEx,MultiCommand,OtherDrops,RLB,UltraBans,TGuildsEX,eastStone

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Dobra więc zaczynamy . Graczy jest sporo więc duży plus. A teraz ta gorsza częśc .Napisałeś że posiadacie autorskie stoniarki . Więc sprawdźmy komenda /stonereload . Oczywiście że jest .Teraz przejdźmy do gildi i rankingu , nie to proszę która osoba mająca powyżej 100 IQ dałaby się nabrac na te wasze autorskie gildie ? Przecież to są gildie lekko przerobione tirexa ... Kolejnym wielkim minusem są gówniane skrypty a jednym z nich są świnie respiące się na danych coorach hmm a może komenda /dragopig ? No jasne . A może nieskończone dispensery ? /infinitydispenser. Komendy /vip oraz motd przy wchodzeniu na serwer są skopiowane z pewnej paczki ale niestety nazwy nie pamiętam , niszczenie obsa ? Tak jak na wszystkich serwerach oczywiście w skrypcie. Najbardziej rozwaliło mnie to gdzie napisałeś że macie "Autorski AntyCheat" no teraz to leże po prostu . Nie ma tam żadnego AntyCheata dowód ? Spawn tak samo do pięknych nie należy

12928251923902007204.png

60085375247459164536.png

29904947983967583914.png

25848578709558195871.png

Niestety musiałem to napisac . Straszliwie nie lubie gdy ludzie okłamują innych że mają to i to autorskie a tu nic ... tak wyszło

Pluginy:

AuthMe,AZRank,Essentials,BorderGuard,Skript,CombatLog,FrameProtect, HideStream,ClearLagg,PermissionsEx,MultiCommand,OtherDrops,RLB,UltraBans,TGuildsEX,eastStone

No to tak antycheata autorskiego mamy mozesz zobaczyć pod cmd /wac , gildie owszem tirexa ale zalważ każde gildie są autorskie, a my posiadamy tirexa.

Opublikowano

Bardzo fajnie się gra i tak dalej lecz powinien drop być chociaż na 5% ale jest dobrze. ;x Spawn przydałoby się trochę bardziej rozbudowany bo według mnie jest dosyć skromny. Aktualnie jest straszny problem z endermanami - perłami do gildii, dałoby radę zwiększyć ich spawn? Ale tak po za tym to server bardzo fajny. ;)

Dziekujemy za pozytywną opinie :)

Opublikowano

12928251923902007204.png

60085375247459164536.png

29904947983967583914.png

25848578709558195871.png

Pluginy:

Jeśli pamietam to te motd jest xhr_motd sam posiadam te skrypty na kompie :)

bez reklam

Opublikowano

Mówiąc posiadamy autorskie gildie mówicie że posiadacie plugin którego nikt nie posiada a nie plugin który jest/był udestępniony publiczne na forum .Tak samo jest z stoniarkami . Nie rozumiem po ci pisac że jest to autorskie jak serwer będzie dobry to graczy przyciągnie nawet bez autorskich pluginów.

@zastur123 . Chodzi nam o to że serwery chwalące się swoimi autorskimi pluginami nie są traktowane tak ulgowo jak te bez nich . Wtedy oczekuje się że będą one w 100% dopracowane i autorskie (nie chodzi tutaj o 100% autorskie pluginy)  B) 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Mówiąc posiadamy autorskie gildie mówicie że posiadacie plugin którego nikt nie posiada a nie plugin który jest/był udestępniony publiczne na forum .Tak samo jest z stoniarkami . Nie rozumiem po ci pisac że jest to autorskie jak serwer będzie dobry to graczy przyciągnie nawet bez autorskich pluginów.

@zastur123 . Chodzi nam o to że serwery chwalące się swoimi autorskimi pluginami nie są traktowane tak ulgowo jak te bez nich . Wtedy oczekuje się że będą one w 100% dopracowane i autorskie (nie chodzi tutaj o 100% autorskie pluginy)  B) 

Autorskie plutony essenitals tez jest autorski.

Opublikowano

No to tak antycheata autorskiego mamy mozesz zobaczyć pod cmd /wac , gildie owszem tirexa ale zalważ każde gildie są autorskie, a my posiadamy tirexa.

Gdybyście je kupili. Byście mogli tak napisać.

Opublikowano

Serwer słaby, naprawdę słaby, nie dość, że jest to wielka podróba Mojego serwera, nie dosyć, że autor zgapił większość rzeczy to jeszcze nazwe "TabCraft"... padam i nie wstaje, oprócz tego reklamuje się na Moim serwerze. Żałosne... Serwer naprawdę słaby. Poza tym zgodzę się z panem trochę wyżej. Nie macie absolutnie nic autorskiego, serwer, popularny tylko dzięki kantom i oszustwom.

87876659328820301036.png 

Opublikowano

Serwer słaby, naprawdę słaby, nie dość, że jest to wielka podróba Mojego serwera, nie dosyć, że autor zgapił większość rzeczy to jeszcze nazwe "TabCraft"... padam i nie wstaje, oprócz tego reklamuje się na Moim serwerze. Żałosne... Serwer naprawdę słaby. Poza tym zgodzę się z panem trochę wyżej. Nie macie absolutnie nic autorskiego, serwer, popularny tylko dzięki kantom i oszustwom.

To nie jest żadna podróba drogi kolego ; ) Nazwa Tab została wymyślona przeze mnie kiedy grałem na tablecie a "craft" dodalismy jakoś tak,Reklama na waszym serwerze? Cała administracja obecnie jest na wakacjach więc nie masz co głupot odpowiadać tylko ja jestem.

Opublikowano

Lagi takie ze zabilem kolesia po 30 sek dopiero eq wypadlo ogarnijcie to

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

I jeszcze jedno ogarnij nie dosyć że trudno wbić bo jest cały czas 100/100 i jeszcze na dodatek  po wejściu na server nie działają komendy i trzeba zrobić reload.A po wyjściu z servera znowu nie do rady wbić a jak już wbijesz to znowu komendy nie działają ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...